Siirry sisältöön

RCK Magazinessa tarvikkeet työhön ja kouluun paluuseen sekä mahdollisuuksien työpiste

BtoW_emailheader

Mahdollisuuksien syksy

RCK Magazinen ilmestyttyä 28.8.2024 koulut ovat käynnissä täysillä ja valtaosa Suomen työikäisestä väestöstä on viettänyt kesälomansa. Arki pyörii siis toden teolla. On täysin luonnollista, että normaaliin työtehoon niin kouluissa kuin työelämässä ei ihan heti päästä. Useat työelämän asiantuntijat ovatkin sitä mieltä, että niin sanottuun ”syvään päätyyn hyppääminen” ei ole heti lomien jälkeen järkevää. Tällöin lomasta saatu hyvä energia ja hyöty pitkän tulevan kaamoksen selättämiseksi on saman tien käytetty loppuun. 

Tämän takia meidän mielestämme olisikin järkevää ottaa aikaa ja varmistaa heti lomien jälkeen, että kaikki työntekemiseen liittyvät ”oheisasiat” ovat varmasti kunnossa. Tutkittu fakta on, että työntekeminen toimivilla työvälineillä on vähemmän kuluttavaa ja luonnollisesti tehokasta. Toinen fakta on, että työtilan laadun ja työviihtyvyyden välillä on selkeä yhteys.  

RCK Finlandin tavoitteena on yhdessä kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa rakentaa parhaita vastuullisia työympäristöjä. Koska olemme työelämän mahdollistaja, tulemme syyskuussa lanseeraamaan uuden Mahdollisuuksien työpiste -kampanjamme. Meillä suomalaisilla tietotyöläisillä on toimialasta ja yrityksestä johtuen erilaisia työtiloja ja tarpeita omille työpisteillemme. Olemme nostaneet esille yleisimmät tavat tehdä työtä ja kerromme millä työvälineillä työnteko on tehokasta, ergonomista ja vastuullista. Kampanjaan liittyy myös asiakaskilpailu, joten otathan sivustomme aktiiviseen seurantaan, jotta pysyt kärryillä mitä tapahtuu.  

Hyvää syksyä kaikille kumppaneillemme ja nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

 

Mahdollisuuksien työpiste -kampanja 

Mahdollisuuksien työpiste -kampanja alkaa syyskuun alussa. Ota sivustomme seurantaan ja osallistu kilpailuun. Voit mahdollisesti voittaa jotain.

RCKscreen001