Siirry sisältöön

Heijastinsesonki kuumimmillaan

heijastava_blogikuva

Illat pimenevät ja heijastimet ilmestyvät katukuvaan. Pieni, tarpeellinen ja näkyvä tuote, heijastin, on erinomainen jakotuote, joka pysyy käytössä pitkään. Siksi se on myös erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksen näkyvyyttä.

RCK:n toimittamat heijastimet valmistetaan Suomessa ja heijastinvalmistajallamme on Avainlippu-tunnus. Tuotteet tehdään käsin ja jokainen heijastin tarkastetaan laadun varmistamiseksi.

Heijastin vaihtoehtoja on paljon: voi valita muodon valmiista valikoimasta tai räätälöidä tuotteen alusta loppuun omien tarpeiden mukaan. Heijastimet täyttävät kaikki standardin EN 17353:2020 tyyppi B1 mukaiset vaatimukset ja ovat CE-tyyppihyväksyttyjä. Muistathan, että vain CE-merkityt tuotteet ovat virallisia henkilösuojaimia. Muut heijastavat tuotteet ovat virallisten heijastinten ohella hyvä lisä parantamaan näkyvyyttä pimeällä.

Olemme valikoineet oheiseen esitteeseen syksyn kiinnostavimpia heijastavia tuotteita. Muistathan, että lähes kaikkiin tuotteisiin voidaan painattaa logo tai muu yksilöinti.