Siirry sisältöön

Dahlen leikkurit ovat nyt entistäkin helpompia ja tarkempia käyttää

 

Nyt hyvästä tuli vielä parempi!

Dahle_guillotines_facelift_advert_EN_210x148mm_EASY-1Uudet Dahle-giljotiinit tarjoavat nyt entistäkin parempaa tarkkuutta ja helppokäyttöisyyttä!

Esittelyssä Dahle-paperileikkureiden 3 uutta tuotelinjaa: Easy, Pro ja Expert

 EASY 

Easy-mallit ovat helppokäyttöisiä ja tuottavat hienon leikkuujäljen. Easy-mallisto sopii erityisesti koti-, harrastus- ja tee se itse käyttöön. Ominaisuuksina mitta-asteikko, parannettu takaluisti ja ergonominen kädensija.

Yhteensä 5 vuoden takuu uudelle leikkurille

Lisäksi Easy-mallien leikkureille myönnetään 3 vuoden lisätakuu online-rekisteröinnillä. Koskee Easy-malleja 502, 533, 534, 560. Voimassa 31.12.2025 asti rekisteröidessä viimeistään 30 päivän kuluessa ostosta.

Dahle_guillotines_facelift_KeyVisual_EASY_250x134mm_EN


 

 PRO  

Uudet PRO-mallit Dahlelta: Tukeva rakenne takaa tarkat ja turvalliset leikkaukset. Pro-mallit sopivat erityisesti yrityksiin, kouluihin, työpajoihin ja studioihin. Ominaisuuksina optimoitu mitta-asteikko, parannettu takaluisti ja ergonominen kädensija

Dahle_guillotines_facelift_KeyVisual_PRO_250x134mm_EN

 

 

 EXPERT  

Uudet EXPERT-mallit Dahlelta: Korkean suorituskyvyn leikkausta. Ammatti- ja teollisuuskäyttöön. Ominaisuuksina optimoitu mitta-asteikko, parannettu takaluisti ja ergonominen kädensija.

Dahle_guillotines_facelift_KeyVisual_EXPERT_250x134mm_EN
 

 

 

leikkuulinjat-ja-apuviivat takaluisti ergonominen-kahva

Optimoidut
leikkuulinjat

Leikkuualustaan on painettu apulinjat eri paperikoille, kulmamäärittelyt, parallel-
linjat alempaan terään ja selkeitä symboleja, jotka tekevät leikkaamisesta varmempaa. Kaikki tavalliset paperiformaatit sekä vakiokuvamuodot ovat kaikissa EASY-malleissa ja lisäksi käyntikorttikoot EASY-mallissa 561. PRO malleista alkaen opaslinjat 5 mm välein.

Parannettu
takaluisti

Uusi takaluisti on tunnistettavissa muuttuneesta muotoilusta (pyöreästä neliön muotoiseksi). Molempiin vaakapalkkeihin kiinnitettävän kiinnityksen ja neodyymimagneettien lisäämisen vuoksi takaluisti takaa erittäin tarkan ja turvallisen asemoinnin leikattavalle materiaalille.

Ergonominen
kahva

Kun terää painetaan alas, uusi ergonominen kahva mukautuu entistä paremmin käteen. Tämä on paljon mukavampaa suurempia paperi määriä  käsiteltäessä. Optimoitu kahva on uusi standardi EASY-malleissa (paitsi 502) ja kaikissa PRO-malleissa.